Saturday, March 9, 2013

Mee rebus udang mak pon ala Singapura



Mee rebus udang mak pon ala Singapura at D'belsa Taman Bandar Senawang. Kuah mee rebus pulak ia cair dan untuk pekatkan digunakan biscut merry atau pun ubi keledek. Selain itu, kacang tumbuk juga boleh digunakan utk menambah rasa enaknya serta menjadi pemekat kuah. Tak perlulah gunakan tepung jagung utk memekatkan kuah.

.

Friday, March 1, 2013

Tempahan Masih Dibuka 24H


Assalamualaikum Wrt. Wbt. dan salam sejahtera saya ucapkan kepada pengunjung & pelanggan Sudah lama rasanya saya tidak mengemaskini blog disebabkan kesibukan di tempat kerja dan hal-hal harian yang tidak menentu. Perniagaan masih berjalan seperti biasa.


3 bungkus sambal ikan pos ke JB & Bachok Kelantan.
TQ. Buat pelanggan yang setia.